Fitness Tryday

Fitness Tryday


Eller bedre kendt som "Åbent hus".
Vi er i samarbejde med DGI og Bevæg Dig for Livet med i den nationale "åbent-hus" dag, Fitness Tryday. Det løber af stablen Søndag d. 12. januar 2020 kl. 11.00-14.00.


Dagen henvender sig til alle. Både allerede medlemmer, kommende medlemmer og de, som blot er nysgerrige for, hvad sådan et motionscenter kan byde på.


Hele centret har åbent, der er sat lidt sundt frem til ganen og så vil der være smagsprøver på, vores nuværende, men også helt nye hold, som vi håber der vil være opbakning til. 


Programmet for dagen: 


Kl. 11.00-11.45: CrossUng. Holdet henvender sig til de 13-18 årige, som er nysgerrige på styrketræningen/Crossfit og som gerne vil gå i centret, men som ikke er sikker på teknik og "hvor man starter". Vi får sved på panden og styr på teknikken. 


Kl. 11.45-13.00: Crossfit Intro. Holdet henvender sig til alle. Piger, kvinder, drenge og mænd. Er du ny indenfor Crossfit eller vil du have din teknik repeteret, er dette hold lige noget for dig. Vi starter med gennemgang af de mest basale øvelser i crossfit og efterfølgende får vi sved på panden til en god gang cirkeltræning. Vi mødes i Hal2. 


Kl. 13.00-14.00: Crossfit Øvede. Holdet henvender sig til alle de, som ønsker at udfordre deres udholdenhed. Kvinder og mænd. Har du deltaget på Crossfit før er dette hold optimalt. 


Hele dagen vil der være fitnessinstruktører til stede, som meget gerne hjælper og svarer på spørgsmål. Så forstyr dem endelig ;) Du vil kunne kende dem på Instruktør-trøjen. .Medlemskab


KUN denne dag sparer du oprettelsen på et nyt medlemskab!

(dog betaler du stadig et depositum for chippen. Disse penge tilbagebetales, når chippen afleveres igen v. udmeldelse. dog max. 3 mdr. efter udmeldelse)


1 år - 1000kr. (normalpris 1200kr.)

1 mdr. - 150kr.